vineri, 16 decembrie 2011

Wedding Dance Fest

V-aţi căsătorit în 2010 sau 2011? Vă place să dansaţi şi la nuntă aţi avut un dans de deschidere simpatic? Atunci poate vă interesează să participaţi la un concurs. Miercuri pe 21decembrie cei de la şcoala de dans Total Dance organizează un concurs de dans pentru cuplurile proaspăt căsătorite. Pentru înscriere trebuie să trimiteţi un filmuleţ cu dansul nunţii şi melodia respectivă. Apoi dansaţi din nou dansul nunţii în concurs.  Mai multe detalii aici.






In data de 21 decembrie 2011, la ora 20:00, va avea loc prima editie a “Wedding DanceFest” in restaurant Classico din Bucuresti. La acest concurs, cei casatoriti anul acesta pot dansa inca o data dansul mirilor, dansul pe care l-au pregatit sa il prezinte la nunta lor. In acelasi timp un juriu de specialitate va realiza un clasament pentru a putea premia cel mai bun dans al mirilor din 2011.
Concursul se va desfasura intr-o atmosfera degajata, fiecare cuplu de participanti putand veni insotiti de catre rude si prieteni pentru a fi sustinuti in timpul reprezentatiilor. La finalul competitiei toti participantii si sustinatorii sunt invitati sa ramana la petrecere. Intrarea se va face pe baza de bilete care vor putea fi achizitionate la locul evenimentului cu o ora inainte de inceperea acestuia sau pot fi comandate la 0744 984 650 (Dan Luca). Pretul unui bilet este de 25 RON si include o gustare. Pe langa spectacolul oferit de concurenti va promitem si alte surprize.
Evenimentul nu se adreseaza numai celor care deja s-au casatorit, ci si celor care urmeaza sa faca acest pas si inca nu s-au decis cu privire la dansul pe care il vor face la nunta lor si doresc sa se inspire. Si daca dansul lor va fi apreciat la nunta, ii asteptam cu drag sa participe la editiile urmatoare.

Strângeţi-vă galerie şi haideţi!

UPDATE IMPORTANT: S-au schimbat data si locul! 21 decembrie in restaurant Classico!