Pentru mine Crăciunul se leagă în mod invariabil de cozonaci. Dimineaţa de Crăciun în special trebuie să aibă cozonaci. Unii făcuţi în casă, cu nucă, pufoşi şi delicioşi. Nefiind o mare pricepută în ale bucătăriei, anul acesta am zis să profit de oferta unor fete foarte simpatice, Spic & Bob ( pe numele reale Laura şi Irina) care au ţinut un atelier de făcut cozonaci în Incubator 107. Am lucrat în echipe, câte 5 persoane, şi am reuşit să facem câte un cozonac în timpul de 4 ore. Mi-a plăcut mult experienţa şi o să încerc să o repet şi eu de sărbători.
Poze făcute de mine cu telefonul
Masa de ingrediente
Bucătăraşii ascultând instrucţiunile
Spic & Bob
Cuptorul în spate
Frământatul aluatului (Numai datorită Danei de la Idei Cusute care a trudit din greu a ieşit aşa bun)
Umplutura în mai multe culori (am împrumutat creme şi de la mesele colegilor care aveau în plus )
Şi rezultatul... (poze preluate de pe site-ul Incubator 107)
V-am făcut poftă?
Intraţi aici pentru reţeta de cozonaci.