sâmbătă, 10 decembrie 2011

Fiţi şi voi Moş Crăciun!

Ştiu că în luna decembrie suntem mai darnici şi mai binevoitori decât în restul anului. Aşa că dacă vreţi să faceţi şi pe alţi oameni puţin mai voioşi de sărbători vă recomand 2 acţiuni caritabile.

Prima se numeşte Archita pe umeraş  . La Incubator 107 se strâng haine şi jucării pentru familiile sărace din Archita, jud. Mureş.

Donăm haine pentru familiile care au nevoie din Archita, Mureş.
Descriere
Avem haine pe fundul șifonierului pe care nu le mai îmbrăcăm și nici nu mai au loc pe umerașe. La fiecare curățenie generală ne întrebăm ce să facem cu ele. Să le păstrăm? Să le aruncăm? Să le donăm?

Noi am găsit soluția! Dacă ai haine, hăinuțe sau jucării, strânge-le într-un sac și vino în zilele de 11 si 18 Decembrie si 8 Ianuarie în mansarda din Str. Traian nr. 107 (incubator107 lângă Hala Tra
ian) pentru a le dona. Dacă dorești, poți face parte din echipa celor care le triază și le așază pe categorii de vârstă.

Noi am mai lucrat cu această comunitate de archițeni. Îi cunoaștem foarte bine pe preotul Vasile, pe directoarea școlii, Ramona Găvăneanu și pe Steve și Natașa care ne pot găzdui la Inn-ul lor minunat și care s-au mai implicat în acțiuni anterioare.

Nu este prima oară când aducem haine pentru comunitate. Preotul cunoaște cel mai bine situația financiară a fiecărei familii din sat.

Vedeți aici ce proiecte s-au făcut în Archita și ce oameni frumoși trăiesc acolo!

http://www.nobregafoundation.org/Content/Projects/Romania/ArchitaRstr2010/ArchitaSternburg.html

Ei și, te-ai hotărât? Vino cu (sac) mic cu mare, iar dacă ai dori să faci o excursie și poți pune porbagajul mașinii tale la dispozitie, come along! Caravana de iarnă pleacă în după-masa de 13 Ianuarie cu mașinile pline ochi.
Misiune
In iarna aceasta ajutăm comunitatea din Archita, Mureș.



A doua se numeşte Hai să ajutăm.

Puteţi fii Moş Crăciun pentru un copil de la un centru de plasament. Citiţi scrisorile pe care copiii le-au trimis lui Moşu şi alegeţi o dorinţă pe care vreţi să o îndepliniţi.

 
E simplu sa tii ochii inchisi astfel incat sa nu mai vezi  ceea ce e urat in jurul tau. Poate pentru o clipa chiar dispare, nu? Si la urma urmei, la binele tau cine se gandeste? Pe tine cine te ajuta sa fii mai fericit?
Si totusi, ti-a trecut prin minte vreodata, macar pret de o secunda ca, daca faci un bine, poate viata ta ar fi cea care ar deveni mai frumoasa?
Noi credem ca se poate!
De aceea, vrem sa ne intoarcem privirea catre copiii orfani.
Iti e cunoscut sentimenul acela atat de placut dupa ce pur si simplu ai zambit pe strada unui copil? Ai crede ca nu conteaza, dar nu te simti macar un pic mai bine daca cineva iti zambeste din senin? Asta arata ca te-a observat.

Hai sa nu ignoram copiii!
Orice copil merita un zambet, iar cei din casele de copii au nevoie de el cu atat mai mult. E atat de simplu sa le daruiesti asta.
Tot ce trebuie sa faci este sa iti pese.
Iar daca iti pasa, vom incerca impreuna sa indeplinim cat mai multe din dorintele lor.
Aici, vei gasi adunate visele lor. Visele unor copii care cred ca Mos Craciun exista. Vrei sa le aratam ca au dreptate?
Atunci ia parte la acest proiect si ajuta-ne sa le indeplinim dorintele!
Doneaza jucarii, haine, dulciuri si orice ar putea aduce bucurie in ochii copiilor.
Contact:
Laura Ionescu
telefon: 0745793046



Dacă ştiţi şi de alte acţiuni caritabile vă rog să ne povestiţi printr-un comentariu.