joi, 11 octombrie 2012

Energetic steelers



Totul in jurul nostru este format din energie. Poate multi dintre voi nu sunt de acord cu aceasta afirmatie si poate o parte din cei care cititi aceste randuri sunt de acord. Eu ma adresez ambelor tabere. Am ajuns la concluzia ca exista hoti energetici care pur si simplu fura energia. 

Energia are multe forme, dupa cum au descoperit oamenii de stiinta. Am sa povestesc un pic despre energia care ne pune pe noi oamenii in miscare, sau mai simplu, cheful ala pe care il simtiti atunci cand sunteti entuziasti si ardeti de nerabdare sa faceti ceva sau sa ajungeti undeva, sau din contra, lipsa de chef si senzatia de gol. 

Energia asta vine de undeva din noi , si am descoperit ca e influentata de cei cu care venim in contact. Cand va treziti dimineata si sunteti odihniti si bine dispusi si simtiti ca azi puteti sa faceti orice chiar daca e o zi in care va duceti la serviciu, sunteti incarcati energetic pozitiv
Nu vi s-a intamplat ca dupa ce vorbiti cu o persoana despre lucruri negative sau daca va certati, asta va supara, va enerveaza, sau va lasa un gol in voi? Daca intalniti un un factor exterior (o alta persoana sau o intamplare de care iti povesteste cineva) puteti sa va incarcati energetic sau puteti ramane fara energie. Acest lucru depinde cel mai mult de fiecare: de perceptia fiecaruia despre factorul exterior, de modul in care il interpretati si il lasati sa influenteze energia interioara. 

Uneori poate auziti ca s-a intamplat un eveniment nefericit. Asta poate sa va afecteze, sa o luati personal, sau puteti sa va ridicati scutul prin gasirea unor motive care sa explice ce s-a intamplat si astfel puteti sa va aparati. Insa de cele multe ori va implicati si va pare rau de nefericitul eveniment sau va transpuneti fara sa va dati seama, in locul celui care a participat la eveniment . 

In alte dati, se poate intampla daca vorbiti cu o persoana despre un subiect care va priveste personal si acea persoana nu e dispusa sa discute si opreste sau obstructioneaza cursul discutiei intr-un mod in care voi nu v-ati asteptat. 

Aceste ultime doua exemple sunt exemple in care energia pozitiva este inlocuita cu energie negativa. Hotii energetici va fura energia pozitiva si va lasa un gol sau chiar va umplu cu energie negativa. Fac asta pentru ca voi ii lasati constient sau inconstient. 
Puteti sa preveniti aceste furturi energetice. Sunt cateva metode pe care puteti sa le abordati: 

1.daca observati ca persoana care vrea sa ne povesteasca o intamplare negativa insista foarte mult si va da multe detalii puteti sa va retrageti si sa amanati pe alta data discutia respectiva. Astfel aveti timp sa va pregatiti mental si energetic pana la discutia urmatoare si sa stiti ca indiferent care va fi cursul discutiei, puteti sa nu percepeti evenimentul ca pe ceva negativ si extrem de grav. 

2.daca incercati sa aveti o discutie cu o persoana care nu e dispusa sa va vorbeasca in acel moment, cel mai bine este sa amanati discutia pana in momentul in care persoana este echilibrata si dispusa sa dialogheze cu voi. 



Aceste doua metode vi le propun pentru ca stiu ca functioneaza. Sunt sigur ca sunt si altele care inca nu le-am descoperit inca. Voi ce metode stiti? si ce metode propuneti ?